Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
2016-2020 (dep.)
Legături:
silviu.macovei@cdep.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2020-prezent > Camera Deputaților > Silviu Nicu Macovei > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Silviu Nicu Macovei (Grupul parlamentar al PSD)
Parlamentarii ieșeni ai PNL și USR ar trebui să umble cu măști pe față de rușine!” spune viceliderul deputaților social democrați!

Oportunismul și setea de putere i-a făcut pe parlamentarii arcului guvernamental să pună umărul la a ține în funcție un guvern care și-a dovedit clar limitele. Acești guvernanți sunt clar incompetenți.


Au dovedit-o și cu PNRR, și cu gestionarea pandemiei și cu îngroparea agriculturii românești. Nu au reușit să implementeze nici măcar un singur punct din programul de guvernare. Dar pe lângă asta, cred sincer că sunt și unii ticăloși! Plafonarea pensiilor, nerespectarea legii cu privire la alocațiile pentru copii, minciuna premierului că trăim bine, dar nu ne dăm seama, toate acestea reprezintă mai mult ca o simplă ignoranță, sunt decizii premeditate!

Responsabilitatea susținerii unui guvern care ignoră Iașul aparține parlamentarilor PNL și USR. Aș vrea să îi aud pe parlamentarii PNL și USR de Iași ce argumente au ca să țină în brațe un astfel de guvern catastrofal? Vor ieși să ne spună că avem autostradă, dar nu o vedem? Că vom avea capete la A8 dar că nu vor începe din Iași? Ne vor spune că actualii miniștri sunt extrem de competenți, dar că tot din cauza PSD nu se fac investiții la Iași? În orice statistică ne uităm, Iașul este la coada oricărui clasament cu privire la proiecte și bani pentru investiții. Pentru ce au girat acest guvern care ignoră unul dintre cele mai mari județe din țară? Ce investiții majore au adus acești parlamentari PNL și USR la Iași?
PSD nu va înceta să facă opoziție fermă la actuala coaliție guvernamentală și că o nouă moțiune de cenzură pare să devină inevitabilă.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti sâmbătă, 20 iulie 2024, 9:41
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro