Curriculum Vitae
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
2016-2020 (dep.)
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2020-prezent > Camera Deputaților > Loránd-Bálint Magyar > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Silviu Nicu Macovei (Grupul parlamentar al PSD)
Coaliția guvernamentală este în campanie electorală pe sănătatea și pe banii românilor!

Am tras un semnal de alarmă cu privire la efectele dezastruoase pe care le provoacă în țară scandalul din coaliția de guvernare.

PNL și USR, în lupta lor internă și competiția pentru congresele acestor partide, pun în pericol sănătatea românilor. Organizarea în această coaliție a rușinii, PNL-USR, este sublimă, dar lipsește cu desăvârșire! Niciun ministru nu îl mai ascultă pe premier, fiecare este de capul lui. Mai mult, atât PNL cât și USR au campanie electorală internă și toate taberele se încaieră ca două haite de câini flămânzi care nu au decât un os mic de împărțit.
Guvernanții pe care îi girează Coaliția nu mai au nicio legătură cu realitatea din țară. Amendează oameni la înmormântări, îngroapă decedații dezbrăcați, închid aiurea magazine, distrug tot domeniul culturii și al evenimentelor din România. Pe deasupra, vremea caldă îi va lua prin suprindere pe cei din guvern! Cu siguranță, PNL-USR nu au nicio idee, nicio strategie de a salva turismul în acest an!
O responsabilitate importantă o are și președintele Klaus Iohannis care de câteva luni de zile nu mai apare în spațiul public. Mai este oare nevoie să vă reamintesc de brambureala legată de numărul paturilor ATI din țară? Până și președintele Iohannis, care obișnuia să numere mii de paturi ATI, a tăcut mâlc de mai bine de 5 luni. Probabil că și lui îi este rușine de haosul din “guvernul meu”, după cum tot cerea românilor în campanie electorală. Domnule președinte, acum nu mai „guvernați” țara? Sau aveți probleme mai stresante decât o „mică” pandemie în care mor zilnic români? Organizarea în această coaliție a rușinii, PNL-USR, este sublimă, dar lipsește cu desăvârșire!
Treziți-vă! Puneți ordine mai repede în propriile partide, țineți-vă de programul de guvernare și nu vă mai luptați pe ciolan! Ciolanul nu mai are carne! Oamenii nu mai au răbdare să vă vadă cum vă rupeți tot mai mult de realitate și de problemele românilor!
Dacă nu sunteți în stare să guvernați, plecați acasă și lăsați pe alții care se pricep! V-ați jucat destul!
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti sâmbătă, 13 iulie 2024, 10:16
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro