Curriculum Vitae
Press releases
Photo gallery
Parliamentary activity
2020-present (sen.)
2012-2016 (dep.)
legislative initiatives
questions & interpellations
motions
speaches
voting records
Links:
www.alexandrunazare.ro
 
You are here: Home page > Legislature 2012-2016 > Chamber of Deputies > Alexandru Nazare > Press releases Versiunea pentru printare

Alexandru NAZARE
Press releases

  ANUNȚ DE PRESĂ

Deputații PNL, Mihai Voicu și Alexandru Nazare, vor susține miercuri, 23 martie, începând cu ora 12.00, o conferință de presă. Evenimentul se va desfășura în sala de ședințe a Grupului parlamentar al PNL din Camera Deputaților (etaj 2).

22 martie 2016
  ANUNȚ DE PRESĂ

Deputatul PNL Alexandru Nazare va susține marți, 8 septembrie, începând cu ora 11.00, o conferință de presă, pe tema legislației privind achizițiile publice, fonduri europene și proiecte de infrastructură (sala Grupului parlamentar al PNL, nivel 2).

8 septembrie 2015
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la președintele Comisiei pentru afaceri eupene, doamna Ana Birchall
România este pregătită să sprijine proiectele care pot contribui la consolidarea securității energetice a Uniunii Europene

Delegația parlamentară a României condusă de Ana Birchall, președintele Comisiei pentru Afaceri Europene din Camera Deputaților, a participat la Conferința Organelor Parlamentare specializate în Afaceri Comunitare și Europene ale parlamentelor Uniunii Europene (COSAC) desfășurată în Letonia, la Riga, în perioada 31 mai – 2 iunie.

2 iunie 2015 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Domnii deputați Alexandru Nazare și Mircea Toader (Grup PDL) vor susține miercuri, 9 aprilie, începând cu ora 10.00, o conferință de presă cu temele: „Superficialitatea Guvernului Ponta în atragerea fondurilor europene” și “PDL cere consens politic pe descentralizare” (sala „Spiru Haret”, nivel P).

8 aprilie 2014
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Alexandru Nazare (Grup PDL)
Guvernul nu are niciun plan de dezvoltare a infrastructurii, dar introduce taxe aberante

Vicepreședintele PDL Alexandru Nazare a criticat, astăzi, într-o conferință de presă, intenția Guvernului de a introduce o nouă acciză la carburanți, în condițiile în care nu există nicio garanție că acești bani vor fi folosiți pentru infrastructură, așa cum susține Executivul, iar Ministerul Transporturilor nu a prezentat încă Masterplanul de transport al României.

5 noiembrie 2013 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Alexandru Nazare (Grup PDL)
Prin returnarea banilor GFR, Guvernul își asumă vina pentru eșecul privatizării CFR Marfă

PDL îi solicită premierului Victor Ponta să prezinte în Parlament o strategie pentru dezvoltarea sectorului feroviar din România și să declanșeze o anchetă a Corpului de Control al Prim-Ministrului în ceea ce privește elaborarea Hotărârilor de Guvern prin care au fost aprobate Strategia de Privatizare și condițiile contractului de vânzare-cumpărare pentru CFR Marfă, a declarat, marți, vicepreședintele PDL Alexandru Nazare într-o conferință de presă.

22 octombrie 2013 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Doamna deputat Claudia Boghicevici și domnul deputat Alexandru Nazare (Grup PDL) vor susține marți, 22 octombrie, începând cu ora 14.00, o conferință de presă pe tema moțiunii simple depuse de PDL referitoare la privatizarea CFR Marfă, precum și alte subiecte privind protecția socială (sala "Spiru Haret", nivel P).

21 octombrie 2013
  ANUNȚ DE PRESĂ

Domnul deputat Alexandru Nazare (Grup PDL) va susține marți, 8 octombrie, la încheierea ședinței de vot final, o conferință de presă (sala "Spiru Haret", nivel P). Tema acesteia va fi Acordul de Parteneriat al Guvernului României cu Comisia Europeană, prezentat în plenul Camerei Deputaților de premierul Victor Ponta

8 octombrie 2013
 

Postal address: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucharest, Romania saturday, 13 july 2024, 9:06
Telephone: +40213160300, +40214141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro