Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
luări de cuvânt în ședințele Biroului permanent
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Ionuț Simionca > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Ionuț Simionca (Grup PMP)
“Nu voi gira niciodată corupția și hoția!”

În această săptămână, intențiile guvernului Grindeanu și ale celor din PSD privind grațierea, amnistia și modificarea codului penal au scos toată țara în stradă!

Ca cetățean român deranjat de aceste intenții am ieșit și eu în stradă alături de ceilalți cetățeni, să protestăm pașnic față de felul în care guvernul PSD - Grindeanu a adoptat aceste inițiative, noaptea, târziu, în mare grabă. Este evident că PSD are intenții ascunse în ceea ce privește protecția penalilor și pe bună dreptate cetățenii au ieșit în stradă! E dreptul lor democratic să protesteze împotriva neregulilor.
Ca cetățean cinstit e frustrant și înspăimântător să vezi cum un guvern iresponsabil aruncă țara noastră în aer, cum cei care au abuzat și au furat România vor fi liberi să o facă din nou fără a fi recuperat niciun prejudiciu. În mintea bolnavă a celor care au gândit aceste inițiative, dacă furi mai puțin de 200.000 lei este în regulă!
Cum să fii atât de ipocrit? Un om care muncește cinstit, pe salariul minim pe economie, are nevoie de 138 de luni ca să câștige acești bani, adică 11 ani și jumătate de muncă! Iar un politician sau un funcționar care-i fură nu pățește nimic!
De ce se legalizează hoția? Cui folosește asta? Intenția clară a celor din PSD de a stopa lupta anticorupție aruncă România cu cel puțin 10 ani în urmă! Nu pot să girez o astfel de situație, nu pot să rămân nepăsător la intenția guvernului PSD - Grindeanu de a legaliza corupția și hoția.
Am semnat moțiunea de cenzură împotriva guvernului Grindeanu pentru a respinge o guvernare iresponsabilă care în momentul de față jignește, ignoră și sfidează cetățenii de bună credință.
Mă voi lupta până la capăt prin toate mijloacele democratice de care dispun în calitate de deputat si cetațean al României pentru a împiedica astfel de acțiuni iresponsabile.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti luni, 17 iunie 2024, 9:55
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro