Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
luări de cuvânt în ședințele Biroului permanent
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Ionuț Simionca > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Ionut Simionca (Grup PMP)

Prestația președintelui Iohannis de astăzi nu a fost cea mai potrivită. Ne așteptam să auzim în plenul Parlamentului un discurs de mediere, nu unul de campanie.

Eu cred că trebuie să revenim la normalitate. Instabilitatea României nu aduce niciun beneficiu țării noastre, fiind în detrimentul cetățenilor. Sute de mii de oameni au au ieșit în stradă în toată țara pentru a protesta față de un Guvern care nu respectă românii.
Pasul înapoi făcut de Cabinetul Grindeanu demonstrează că poporul este suveran. Avem o victorie prin abrogarea OUG 13/2017, dar cei responsabili trebuie să își asume greșelile. Demisia Ministrului Justiției este în continuare așteptată.
“Fac apel la responsabilitatea liderilor PSD. Aceștia trebuie să vină cât mai curând cu o soluție de guvern credibil. Cabinetul Grindeanu a căzut testul credibilității în fața cetățenilor. Orgoliile și agenda care avantajează doar clientela politică coruptă, e clar, nu vor mai fi tolerate”, a susținut deputatul PMP Ionuț Simionca.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti luni, 17 iunie 2024, 10:18
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro