Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
luări de cuvânt în ședințele Biroului permanent
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Ionuț Simionca > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Ionuț Simionca (Grup PMP)
Acum este momentul să fim uniți!
Mâine va fi supus la vot în Camera Deputaților proiectul de lege pentru sprijinirea persoanelor afectate de distrugerea blocului din str. Arțarilor nr.20. Dacă acest proiect va fi adoptat se va putea schimba destinația locuințelor ANL și vor putea fi oferite spre folosire temporară celor afectați de explozia din 19.01.2016.

Astfel cele 10 familii de bistrițeni rămase fără locuințe vor putea beneficia timp de 5 ani de aceste apartamente sociale, suport minim pe care îl putem oferi pentru refacerea situației acestor concetățeni.

“Am cerut de la tribuna Parlamentului tuturor parlamentarilor de Bistrița să se implice și să facă lobby în grupurile din care fac parte pentru ca acest proiect să fie votat. Acum este momentul să fim uniți și să arătăm că putem trece peste interesele de partid atunci când este în joc soarta oamenilor care ne-au acordat încrederea.
Am promis că voi face tot posibilul ca acești oameni să fie ajutați și o să mă țin de cuvânt”, a susținut deputatul PMP Ionuț Simionca.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti luni, 17 iunie 2024, 11:16
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro