Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
luări de cuvânt în ședințele Biroului permanent
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Ionuț Simionca > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primit de la domnul deputat Ionuț Simionca (Grup PMP)
Pe români îi interesează cine le rezolvă problemele, nu luptele interne din PSD

Ionuț Simionca, deputat PMP de Bistrița-Năsăud, a susținut miercuri, 11 octombrie, o declarație politică de la tribuna Camerei Deputaților în care a atras atenția asupra luptelor interne din PSD pentru leadership și supraviețuire, care nu fac bine românilor.

„Pe români nu-i interesează cine câștigă, Dragnea sau Tudose, pe români îi interesează cine le rezolvă problemele, cine îi asigură că nu le cresc taxele și impozitele, cine îi asigură că nu le cresc accizele, cine îi asigură că primesc subvenții la timp, cine îi asigură că documentele trimise la Bruxelles pentru finanțări europene sunt făcute bine”, a subliniat deputatul PMP.
Astfel, Ionuț Simionca face un apel la colegii parlamentari din PSD să înceteze seria neadevărurilor și să evite aruncarea României într-o nouă criză politică, pentru a doua oară în mai puțin de trei luni: „Scoateți pe piață sondaje care dezinformează cetățenii, unele situează PSD-ul la peste 50 la sută, ne așteptăm ca, în curând, să aveți 120 la sută, nu aveți limite atunci când mințiți. Mințiți, domnilor, mințiți în fiecare zi, și unii, și alții, nu știți cum să vă scoateți cămașa, nu aveți curaj să recunoașteți, ca niște bărbați, că programul de guvernare pe care vi l-ați asumat nu funcționează și continuați să dezinformați, să mințiți românii și să distrugeți această țară”.
În declarația sa politică, deputatul constată cu îngrijorare că nimic nu funcționează așa cum ar trebui, începând de la Guvern, unde minștrii absentează de la ședințele săptămânale și sunt înlocuiți de secretari de stat, și unde, în ultimele luni, s-a ajuns să fie aproape 80 de angajați din Teleorman, ceea ce îl face pe acesta să afirme, ironic, că acest județ este cea mai productivă zonă a României când vine vorba de oameni capabili și buni profesioniști, pentru a înțelege faptul că Liviu Dragnea și-a angajat aproape 80 de prieteni la Palatul Victoria.
În situația în care se vorbește din nou despre remanieri, la doar câteva luni după învestirea acestui guvern, deputatul PMP Ionuț Simionca le adresează o rugăminte politicienilor PSD: „Plecați, domnilor, plecați, remaniați-vă, domnilor, remaniați-vă, nu pârjoliți acest pământ sfânt pentru care au luptat strămoșii noștri și pe care doar păgânii l-au mai distrus așa! Noi vrem să trăim aici, vrem să ne creștem copiii, nepoții, în țara noastră, vrem ca ei să aibă un viitor! Vouă nu vă pasă! Ne-am întors acasă să punem umărul, să schimbăm în bine și să dezvoltăm România. În schimb, voi, cei de la guvernare, nu faceți altceva decât să regresați, să vă întoarceți în timp, să alungați românii din țară, să-i forțați să plece de acasă pentru a-și găsi un viitor mai bun!”.
Parlamentarul bistrițean și-a încheiat declarația spunând: „Să vă fie rușine că ați distrus și speranțele de normalitate ale românilor, să nu mai vorbim de visele românilor. Să vă fie rușine! Toate acestea vi le spune, din suflet și cu supărare, UN ROMÂN!”.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti vineri, 19 iulie 2024, 16:25
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro