Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2020-prezent > Camera Deputaților > Dan-Constantin Șlincu > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Dan-Constantin Șlincu (Grupul parlamentar al PSD)
Donarea de sânge face diferența dintre viață și moarte! Fiecare dintre noi avem puterea și datoria să ne ajutăm semenii!

Pandemia de Covid-19 a redus și mai mult numărul donatorilor de sânge din județul Botoșani ce se prezintă la Centrul de Transfuzii Sanguine. Din dorința de a încuraja și alți donatori-noi sau cu experiență, deputatul social-democrat Dan Șlincu s-a prezentat în această dimineață la CTS Botoșani pentru donare.

„Luni, pe 14 iunie, sărbătorim Ziua Mondială a Donatorului de Sânge și am dorit să transmit un mesaj public cu privire la importanța donării de sânge pentru salvarea vieții semenilor noștri care sunt într-o situație critică și depind de ajutorul celorlalți. Sunt un donator cu experiență și de-a lungul carierei mele publice, fie ca prefect, fie ca director al DGASPC, am încurajat această activitate prin organizarea de evenimente de stimulare a colegilor, prietenilor și tuturor botoșănenilor”, a declarat Dan Șlincu.
Ziua Mondială a Donatorului de Sânge, sărbătorită în fiecare an la 14 iunie, reprezintă ocazia ideală pentru conștientizarea nevoii de donare de sânge, astfel încât să se asigure calitatea, siguranța și disponibilitatea sângelui și a produselor din sânge pentru pacienții care au nevoie. Însă nevoia de sânge este permanentă deoarece în fiecare zi viața și sănătatea unui om depind de o transfuzie sanguină.
„Donarea de sânge face diferența dintre viață și moarte! Fiecare dintre noi avem puterea și datoria să-i ajutăm pe cei în suferință. Știați că la o donare puteți să ajutați trei persoane care au nevoie de sânge pentru a depăși o perioadă critică? Sunt victime ale accidentelor, persoane care urmează să fie supuse unei intervenții chirurgicale, oamenii de lângă noi! Îi asigur pe toți donatorii de respectul meu și consider că sângele ne unește pe toți. Să continuăm să donăm sânge pentru cei în suferință!”, este mesajul social-democratului Dan Șlincu.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti vineri, 14 iunie 2024, 8:22
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro