Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
Legături:
soldan.gheorghe@cdep.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2020-prezent > Camera Deputaților > Gheorghe Șoldan > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Gheorghe Șoldan (Grupul parlamentar al PSD)
#Noul #PSD – Partidul oamenilor care se gândesc la ziua de mâine!

Nu putem sta deoparte! Votul majoritar de pe 6 decembrie pentru PSD arată că milioane de români au încredere în măsurile PSD și pentru noi reprezintă în continuare o responsabilitate să venim cu soluții în fața acestei crize sanitare și economice.

Noul PSD, prin construirea bugetului alternativ pentru anul 2021, arată că este partidul care, indiferent că este la putere sau în opoziție, este responsabil, consecvent și întotdeauna de partea României.
Pentru prima dată în România postdecembristă, avem un partid în opoziție care dă o alternativă de proiecție bugetară Guvernului, un îndrumător, un instrument de lucru pentru un guvern încă preocupat de împărțirea funcțiilor publice. Bugetul prezentat de PSD înseamnă o atitudine constructivă, responsabilă și pro cetățean.
Bugetul PSD este pentru oameni, nu pentru clientela politică, este pentru dezvoltare, pentru reducerea deficitului bugetar, stoparea virusului și revenirea la o economie sustenabilă, stimularea muncii și siguranța locurilor de muncă. Este un buget care are în vedere creșterea nivelului de trai prin relansarea economică și stimularea produselor românești fabricate în România.
Nu vom scoate iepurele din pălărie, așa cum coaliția de guvernare aruncă cifre în fiecare zi. PSD este un partid responsabil și alături de specialiști pricepuți, nu de magicieni, vom reda o șansă României și o speranță românilor pentru un trai mai bun și pentru siguranța zilei de mâine, acasă. Bugetul-alternativă este un exemplu că PSD este pregătit să guverneze această țară, să arate că are soluții și mai ales specialiști care să scoată România din această criză sanitară și economică.
În timp ce coaliția de guvernare ne convinge, pe zi ce trece, că nu se poate, că nu sunt bani, PSD este partidul speranței, care poate reda o viață demnă, care poate proteja locurile de muncă, pensiile și salariile românilor.
Ca secretar al Comisiei pentru politică economică, reformă și privatizare a Camerei Deputaților, voi fi foarte vigilent în ceea ce privește propunerile bugetare care vor veni din partea coaliției de guvernare, care, în momentul de față, se încurcă zilnic în cifre, încercând să facă pe magicienii, doar că tare mi-e teamă că magia lor va duce la teleportarea bugetului către clientela politică.
Așa-zisa dreaptă a României devine, pe zi ce trece, groparul economiei românești, iar în curând, coaliția de guvernare poate avea drept siglă o cazma care sapă groapa românilor. În astfel de situații, PSD nu poate sta deoparte, pentru că suntem partidul celor care se gândesc la ziua de mâine.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti duminică, 21 iulie 2024, 16:23
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro