Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
Legături:
soldan.gheorghe@cdep.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2020-prezent > Camera Deputaților > Gheorghe Șoldan > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Gheorghe Șoldan (Grupul parlamentar al PSD)
PNL și USR au redescoperit pasiunea guvernării în miez de noapte!

Care principii? Care Constituție? În coaliția de conjunctură, totul este negociabil. PNL-USR-PLUS nu lasă osul chiar atât de repede, au prins gustul puterii și de dragul funcțiilor vor îngropa orice adevăr.

Azi le place de Cîțu, mâine nu le mai place, ca poimâine să le placă iarăși. Cine să îi mai înțeleagă? De asta au nevoie românii?
Fac apel la oamenii cinstiți din ministere, care știu ce s-a întâmplat în problema gestionării pandemiei, să nu tacă! Dacă există o problemă cu raportările deceselor de Covid-19 – să spună! Dacă s-au falsificat registrele – să nu tacă! Dacă a fost un abuz de putere – să îl denunțe! Altfel, vor fi complici!
PNL-USR-PLUS nu vor face lumină în acest caz, pentru că nu îi interesează. Pentru ei, scandalul și jocul de imagine primează. Își arată mușchii unii altora. Își vor pune alți oameni pe scaunele de miniștri și se va coborî cortina. În schimb, bolnavii vor rămâne tot fără pic de ajutor, spitalele vor continua să aibă probleme ba cu oxigenul, ba cu prizele ori cu lipsa materialelor sanitare.
Această coaliție trebuie să plece de la guvernare. Tandemul PNL-USR-PLUS și-a demonstrat incompetența! De o săptămână, românii n-au mai auzit nimic de PNRR, de autostrăzi, de spitale noi, coaliția marilor proiecte din capul lor a coborât discuția la nivel de persoane, apărându-și oamenii de partid, nu interesele naționale.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti joi, 25 iulie 2024, 22:17