Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
Legături:
soldan.gheorghe@cdep.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2020-prezent > Camera Deputaților > Gheorghe Șoldan > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Gheorghe Șoldan (Grupul parlamentar al PSD)
Vești proaste pentru milioane de familii – PNL-USR au tăiat iar alocațiile copiilor!

Marți, 15 iunie 2021, la Comisia pentru muncă din Camera Deputaților, parlamentarii puterii au votat împotriva copiilor. Deputații lui Cîțu și Ghinea nu vor să dubleze alocațiile – ok - am înțeles, dar de ce nu vor să le crească nici măcar cu 20% cum au promis alături de Iohannis, în campania electorală?

PNL-iștii și USR-iștii au strigat în anii trecuți că vor dublarea alocațiilor. Acum sunt la putere și le taie! Au avut lege în vigoare votată de PSD, iar acum ei dau legi după legi pentru a le tăia. Scandalos!
Cîțu și Ghinea îi trimit la munci grele în țări străine, pe părinți, lasă singuri acasă sute de mii de copiii și îi fac „alcoolici și pomanagii” pe cei mai vulnerabili dintre noi.
Vreți să eradicați sărăcia? Atunci creați locuri de muncă, faceți școli profesionale, formați oamenii pe tot parcursul vieții pentru piața muncii și o să vedeți că banii de pe alocații vor merge direct în educația copiilor, nu spre plata facturilor pentru curent electric sau mâncare.
Creșteți alocațiile pentru binele copiilor! Sau, copiii nu votează, nu!? Deci ei nu contează?
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti duminică, 21 iulie 2024, 16:45
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro