Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
Legături:
soldan.gheorghe@cdep.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2020-prezent > Camera Deputaților > Gheorghe Șoldan > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Gheorghe Șoldan (Grupul parlamentar al PSD)
Iohannis aruncă România Educată în „curtea” lui Cîțu, iar România în haos!

Timp de șapte ani a tocat Iohannis bani pentru un proiect FANTOMĂ! 13 pagini prezentate săptămâna trecută – asta este România Educată a unui președinte corigent!

Cum poți să te duci în Guvern cu un Memorandum pentru un proiect pe care nu l-a văzut nimeni? Dacă premierul acceptă acest abuz este treaba lui, dar ce vor face ceilalți miniștri, ce fac ceilalți doi vicepremieri? Girează toți un proiect care nu a fost pus în transparență publică?
Ce facem cu viitorul copiilor? Schimbăm examenul de Bacalaureat peste noapte? Facem admiteri în colegiile universitare fără diplome? Cum evaluăm școlile, profesorii, directorii?
În loc să aprobe memorandumuri inutile, solicit guvernanților să vină la Suceava, să vadă realitatea din teren: trei din zece absolvenți nu au promovat examenul de Bacalaureat, anul acesta a fost unul extrem de complicat pentru elevi și profesori (fără tablete, fără internet, fără navetă decontată, fără burse). Miniștrii lui Cîțu ar trebui să vorbească cu profesorii, părinții, elevii care au făcut eforturi inimaginabile în ultimul an.
România Educată nu trebuie făcută pentru repararea imaginii lui Iohannis, ci pentru viitorul țării!
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti joi, 25 iulie 2024, 22:10