Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
Legături:
soldan.gheorghe@cdep.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2020-prezent > Camera Deputaților > Gheorghe Șoldan > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Gheorghe Șoldan (Grupul parlamentar al PSD)
Demisul Cîțu și-a plătit funcția de șef la PNL cu banii românilor cinstiți!

Guvernul liberal își bate iar joc de cetățeni. Înainte să plece de tot de la Palatul Victoria, Cîțu și-a achitat, aseară, nota de plată către primarii PNL care l-au pus șef de partid.

Premierul demis, Cîțu, a procedat ca un contabil de C.A.P. – unde a văzut că e primar PNL care l-a votat, a distribuit între 400.000 și 15.000.000 de lei, iar unde scria în dreptul localității PSD – a trecut din pixul lui cu superputeri – 50.000 lei.
Chiar ne crede proști? Chiar crede că dacă trece în tabel și primăriile unde sunt primari PSD o să zicem – „bine că am primit și noi ceva”!? Chiar crede că nu vedem ce joc murdar a făcut?
De ce jignește acest Cîțu zeci de primari gospodari din Suceava? De ce nu a dat bani acolo unde este nevoie cu adevărat și răsplătește propria clientelă de partid? Nu vede că spitalele iau foc, că nu există medicamente pentru tratarea pacienților cu Covid-19, că trenurile dacă nu se blochează pe traseu, iau și ele foc, avem mii de școli fără apă și încălzire, sute de mii de copii abandonează în continuare școala - „trist, dar adevărat”. Vorba lui Iohannis, pila lui de la Cotroceni.
Localitățile care au primari PSD au primit numai 12% din bani, în timp ce restul de aproape 90% s-au dus către primarii PNL. Da, către primari, și nu către oameni, nu către spitale, școli, drumuri sau copii! Banii sunt doar pentru plata „facturilor” restante de la congresul PNL.
Cu ce au greșit sucevenii din comunele cu primari PSD? Primarii PSD din județul Suceava sunt gospodari, de bună-credință, oameni care sfințesc locul din puținul pe care-l au. Datorită oamenilor de aici, Bucovina este o zonă așa frumoasă. Ei toți merită mai mult sprijin de la statul român. Dar Cîțu a ales să-i jefuiască. Și pentru fiecare comună condusă de PSD a dat câte 50.000 lei, iar în cele PNL câte 400.000 și chiar mai mult. Cum este posibil ca localități cu același număr de cetățeni să primească de 8 ori mai puțini bani doar pentru că au primari de la PSD? Se vede din avion că acest tabel a fost făcut preferențial, că e mită dovedită.
Unde sunt procurorii DNA să-l zgâlțâie puțin pe Cîțu și banda lui de infractori? Oare vă mai apără Iohannis și acum? Pentru cât timp? În curând va pleca și el de la Cotroceni!
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti joi, 25 iulie 2024, 21:37