Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
Legături:
soldan.gheorghe@cdep.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2020-prezent > Camera Deputaților > Gheorghe Șoldan > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Gheorghe Șoldan (Grupul parlamentar al PSD)

În ciuda știrilor deloc îmbucurătoare de acasă, vin cu două vești bune despre Autostrada A7. Nu cu vorbe goale, așa cum ați tot auzit în ultimii ani, ci cu fapte!


Joi, 6 aprilie, alături de președintele PSD, Marcel Ciolacu, și ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, am fost prezent la turnarea primilor kilometri de asfalt pe Autostrada Moldovei.

Când spuneam de formula perfectă (ministru PSD al Transporturilor + constructor român + fonduri europene), au fost voci care susțineau că e doar un slogan politic.
Realitatea, însă, este următoarea:
În luna februarie 2023 s-au semnat ordinele de începere a lucrărilor, iar ieri s-a ajuns deja la stadiul în care se toarnă asfalt.
Lucrările sunt avansate și pe celelalte șantiere până la Focșani, iar A7 ajunge tot mai aproape de Suceava.
Și aici vin cu a doua veste bună!
Joi, Sorin Grindeanu a anunțat că până la sfârșitul acestui an vor fi scoase la licitație și lucrările la Autostrada Pașcani – Siret, pe cele două variante:
Pașcani – Suceava (60,5 kilometri), unde studiul de fezabilitate este în fază avansată de elaborare, și Suceava – Siret ( 41 kilometri).
Atât Sorin Grindeanu, cât și președintele PSD Marcel Ciolacu, vor fi alături de noi sucevenii, pentru ca Autostrada A7 să ajungă cât mai repede la Suceava.
După 30 de ani, Moldova și Bucovina vor avea autostradă!
Și de data asta, e pe fapte, nu pe vorbe goale și poze cu lopata.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti joi, 25 iulie 2024, 23:22