Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
Legături:
viorel.baltaretu@cdep.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2020-prezent > Camera Deputaților > Viorel Băltărețu > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primit de la domnul deputat Viorel Băltărețu (Grupul parlamentar al Aliantei USR PLUS)
Audiențe online

Deputatul USR PLUS de Cluj, Viorel Băltărețu, îi invită pe clujeni la dialog. Desfășurate, în acest moment, doar online, audiențele pot fi programate pe site-ul deputatului: https://viorelbaltaretu.ro/programare-audienta/.

“Sunt în serviciul tuturor clujenilor. Pentru a cunoaște îndeaproape situațiile în care pot fi de ajutor, îi invit pe toți clujenii interesați să acceseze platforma de programare a audiențelor online. Știu că împreună putem găsi soluțiile cele mai potrivite la problemele mici și mari cu care ne confruntăm în județ”.
Pentru prima oară parlamentar, Viorel Băltărețu este membru în Comisia pentru industrii și servicii, respectiv Comisia pentru afaceri europene.
“Îmi propun ca, activând în aceste două comisii, să contribui cu experiența mea în antreprenoriat la crearea unui cadru legislativ care să stimuleze mediul de afaceri din România. Susținând inițiativele private și atragerea masivă de fonduri europene, susținem creșterea bunăstării românilor”.
Viorel Băltărețu își propune să se implice în proiecte legislative ce vizează digitalizarea și reducerea birocrației, revizuirea legilor de reglementare a Parteneriatului Public-Privat, optimizarea Sistemului de Achiziții Publice, realizarea de parcuri industriale și accelerarea proiectelor de construcție a infrastructurii rutiere în județ.
viorel.baltaretu@cdep.ro
www.viorelbaltaretu.ro
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti miercuri, 24 iulie 2024, 0:06
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro