Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2012-2016 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
Legături:
www.mihaisturzu.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Mihai-Răzvan Sturzu > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Mihai-Răzvan STURZU
Comunicate de presa

  INVITAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Mihai-Răzvan Sturzu (Grup PSD)

Am onoarea de a vă invita la dezbaterea publică pe tema Legii Audiovizualului, miercuri, 21 octombrie, începând cu ora 16.00, în sala de ședințe a Comisiei pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă (etaj 2).

^ [...]

20 octombrie 2015 detalii
  INVITAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Mihai Sturzu (Grup PSD)

Am onoarea de a vă invita la dezbaterea publică pe tema Legii Audiovizualului miercuri, 7 octombrie, începând cu ora 16.00, la Palatul Parlamentului, în sala de ședințe a Comisiei pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă (etaj 2).

6 octombrie 2015 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Mihai Răzvan Sturzu (Grup PSD)

Domnul deputat Mihai Răzvan Sturzu (Grup PSD) va susține joi, 1 octombrie, începând cu ora 12.00, o conferință de presă privind depunerea inițiativei legislative “Lege pentru înființarea și funcționarea Registrului Electronic Național al Lucrărilor Științifice” (sala „Spiru Haret”, nivel P). La eveniment vor participa doamna deputat Raluca Turcan (Grup PNL) și domnii deputați Mihai Tararache (Grup PNL) și Cornel-George Comșa (neafiliat).

30 septembrie 2015
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Mihai Sturzu (Grup PSD)

Deputatul Mihai Sturzu a lansat miercuri, 24 iunie, platforma „Start cu Sturzu”, gândită pentru a coopta electoratul și societatea civilă instituțională în procesul legislativ.

25 iunie 2015 detalii
  INVITAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Mihai Sturzu (Grup PSD)

Domnul deputat Mihai Sturzu (Grup PSD) va lansa miercuri, 24 iunie, în cadrul unui eveniment care va începe la ora 18.00, proiectul de crowd legislating, denumit StartCuSturzu.ro (B-dul Dacia nr. 99).

StartCuSturzu.ro este o inițiativă independentă, nepartizană, care își propune să implice cetățenii României în procesul legislativ, cu ajutorul Internetului și al rețelelor sociale. [...]

22 iunie 2015 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Mihai Sturzu (Grup PSD)
Intrarea în procedură parlamentară a proiectului pentru abrogarea Legii nr. 35/1994 privind timbrul literar, cinematografic, teatral, muzical, folcloric, al artelor plastice, al arhitecturii și de divertisment

Am onoarea de a vă invita la conferința de presă organizată cu ocazia depunerii inițiativei legislative pentru abrogarea Legii nr. 35/1994 privind timbrul literar, cinematografic, teatral, muzical, folcloric, al artelor plastice, al arhitecturii și de divertisment.

30 martie 2015 detalii
  INVITAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Mihai Sturzu (Grup PSD)
Intrarea în procedură parlamentară a proiectului de modificare și completare a Legii partidelor politice

Mihai Răzvan Sturzu, deputat PSD în Camera Deputaților a României, are onoarea de a vă invita la conferința de presă organizată cu ocazia lansării în procedură parlamentară a proiectului de Lege pentru modificarea și completarea Legii nr. 14/2003, Legea partidelor politice, republicată.

8 decembrie 2014 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Direcția pentru cooperare cu organizațiile internaționale și UE

În perioada 6 – 8 august 2014, la New York, va avea loc sesiunea de vară a Adunării Tinerilor la Organizația Națiunilor Unite (ONU). Tema principală a Adunării este: ”Unirea tinerilor prin arte, cultură, sport și călătorii pentru dezvoltarea Agendei Post-2015”.

6 august 2014 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Domnul deputat Mihai Sturzu (PSD) va susține miercuri, 7 mai, începând cu ora 12.00, o conferință de presă cu tema "Retragerea proiectului de modificare și completare a Legii nr. 193/2000 privind clauzele abuzive din contractele între profesioniști și consumatori" (sala “Spiru Haret”, nivel P).

6 mai 2014
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Mihai Sturzu (Grup PSD)
Peste 100 de membri ai Parlamentului au semnat o nouă Lege a Voluntariatului în România

După 3 ani de consultări publice cu peste 500 de reprezentanți ai organizațiilor neguvernamentale din întreaga țară, noul proiectul legislativ privind activitatea de voluntariat în România a fost asumat politic și introdus în procedură parlamentară.

19 septembrie 2013 detalii
  INVITAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Mihai Sturzu (Grup PSD)
Intrarea în procedură parlamentară a noii Legi a Voluntariatului în România

Mihai Răzvan Sturzu, deputat PSD, are onoarea de a vă invita la conferința de presă organizată cu ocazia lansării în procedură parlamentară a noii Legi a Voluntariatului în România. Conferința de presă cu tema "Voluntariatul în România - prezent și perspective de viitor" va avea loc la Palatul Parlamentului, joi, 19 septembrie începând cu ora 11:00, în sala "I.G. Duca", nivel P1. Accesul se va face pe la intrarea A3S2 dinspre Parcul Izvor.

18 septembrie 2013 detalii
 

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti sâmbătă, 15 iunie 2024, 10:43
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro