Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
luări de cuvânt în ședințele Biroului permanent
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Iulian Bulai > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Iulian BULAI
Comunicate de presa

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Iulian Bulai (Grupul parlamentar al USR)
Apel pentru dreptul pădurarilor de a folosi arme de vânătoare

Doar în ultimele săptămâni, un pădurar a fost omorât la Pașcani (Iași), un altul a fost bătut la Borca (Neamț), un silvicultor a fost omorât la Strâmbu Băiuț (Maramureș) și un altul a fost bătut la Moldovița (Suceava).

21 octombrie 2019 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Iulian Bulai (Grupul parlamentar al USR)
Parlamentarii USR au înștiințat delegația Comisiei de la Veneția de pericolul ascuns în modificările Codurilor penale

Deputatul USR, Iulian Bulai, și senatorul USR, George Dircă, au participat, joi, 25 aprilie, la întâlnirea Comisiei speciale a Parlamentului României cu delegația Comisiei de la Veneția, prilej pentru a transmite încă o dată opinia Uniunii Salvați România potrivit căreia Secția Specială pentru investigarea infracțiunilor din Justiție nu trebuie să existe.

25 aprilie 2019 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Secretariatul Delegației Parlamentului României la APCE

Miercuri, 10 aprilie 2019, cu ocazia celei de-a doua părți a Sesiunii Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE) de la Strasbourg, domnul deputat Iulian Bulai, membru al Delegației Parlamentului României la APCE, a intervenit în plenul Adunării, formulând o interpelare adresată prim-ministrului georgian, domnul Mamuka Bakhtadze.

11 aprilie 2019 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ

Luni, 8 aprilie 2019, cu ocazia celei de-a doua părți a Sesiunii Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE) de la Strasbourg, domnul deputat Iulian Bulai, membru al Delegației Parlamentului României la APCE, a intervenit în plenul Adunării, formulând o interpelare, adresată Președintelui Comitetului de Miniștri și ministrul Afacerilor Externe al Finlandei, domnul Timo Soini.

9 aprilie 2019 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Iulian Bulai (Grupul parlamentar al USR)

Noul minsitru al Culturii și Identității Naționale, Valer Daniel Breaz, va fi audiat în Comisia pentru cultură, artă, mijloace de comunicare în masă a Camerei Deputaților, unde vor fi evaluate manifestările organizate cu ocazia Centenarului și alte probleme apărute recent, legate de managementul și transparența Ministerului.

3 decembrie 2018 detalii
  SCRISOARE DESCHISĂ
primită de la domnul deputat Iulian Bulai (Grupul parlamentar al USR)
Deputatul USR Iulian Bulai i-a transmis o scrisoare liderului de grup al PSD în care îi cere revocarea lui Liviu Dragnea din funcția de președinte al Camerei Deputaților.

În scrisoare este invocat Codul de conduită al deputaților și senatorilor care obligă parlamentarii “să acționeze cu onoare și disciplină ținând cont de principiile separației și echilibrului puterilor în stat, transparenței, probității morale, responsabilității și respectării reputației.” [...]

27 iunie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Iulian Bulai (Grup USR)
Deputatul USR Iulian Bulai a interpelat Ministerul Sănătății cu privire la supraaglomerarea Secției de Pneumologie a Spitalului Municipal Roman

Deputatul USR Neamț, Iulian Bulai, a depus luni, 19 februarie, o interpelare la Ministerul Sănătății cu privire la insuficiența numărului de paturi de pe Secția de Penumologie a Spitalului Municipal Roman în această perioadă. Totodată, prin acest document, parlamentarul nemțean i-a solicitat ministrului Sănătății să găsească o rezolvare a acestei probleme, din cauza căreia există riscul de răspândirii gripei și a virozelor în Spitalul Municipal Roman.

19 februarie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Iulian Bulai (Grup USR)
Deputatul USR Iulian Bulai cere sancționarea senatorului PSD Șerban Nicolae pentru declarațiile cu privire la partizanii mișcării anticomuniste din munți

Deputatul USR Iulian Bulai a sesizat marți, 31 octombrie, Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului și Memoria Exilului Românesc (IICCMER) să ofere o poziție publică, prin specialiștii săi și cu argumente istorice, referitoare la ideile lansate de liderul senatorilor PSD Șerban Nicolae privind partizanii mișcării anticomuniste din munți.

31 octombrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Iulian Bulai (Grup USR)
Deputatul USR Iulian Bulai a sesizat Avocatul Poporului cu privire la abuzurile din centrele de plasament

Deputatul USR Iulian Bulai a depus luni, 16 octombrie, o sesizare la instituția Avocatului Poporului cu privire la ultimele drame petrecute în centrele de plasament din România. După cazul copilului de 11 ani găsit spânzurat în camera lui din centrul de la Zăgujeni, județul Caraș Severin, deputatul nemțean a fost sesizat și cu privire la două cazuri de abuz fizic la Centrul de Plasament Beclean, județul Bistrița Năsăud.

16 octombrie 2017 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ primit de la liderul Grupului parlamentar al USR, domnul deputat Nicușor Dan
Liderul Grupului parlamentar al USR, domnul deputat Nicușor Dan, și domnii deputați Silviu Dehelean și Iulian Bulai, vor susține miercuri, 25 ianuarie, începând cu ora 15.00, o conferință de presă.

Temele acesteia vor fi moțiunea simplă a USR și raportul Comisiei Europene privind Mecanismul de Cooperare și Verificare (sala Grupului parlamentar al USR, nivel 1M).

25 ianuarie 2017
 

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti duminică, 21 iulie 2024, 16:39
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro