Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Cristina-Elena Dinu > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la doamna deputat Cristina-Elena Dinu (Grupul parlamentar al PSD)
Candidatul PNL, anticomunistul Iohannis, îndoctrina copiii la școală cu ideologia comunistă în 1987

Românii trebuie să fie informați cu privire activitatea candidatului PNL la alegerile prezidențiale, Klaus Iohannis. Ura și lipsa de caracter îl împing pe Klaus Iohannis la acuze isterice. Acesta a declarat la reuniunea Ligii Aleșilor Locali ai liberalilor: „Am câștigat greu. Dar parcă așa un iz de comunism tot mai simțim când vorbim de PSD”!

Dar cine este președintele care le dă românilor lecții despre democrație? La data de 11 iunie 1987, „Tovarășul profesor Klaus Iohannis” a primit nota 10 pentru îndoctrinarea elevilor cu tezele comunismului! Iohannis, un comunist devotat, care îndoctrina copii pe vremea lui Ceaușescu, a ajuns să acuze de comunism PSD-ul, partidul care a dus România în NATO și Uniunea Europeană.
Nimic nu poate fi mai dizgrațios decât un fals moralist, un închipuit care se dă altcineva decât este. Iohannis nu a fost un comunist de complezență. Iohannis a fost un activist comunist dedicat, care s-a remarcat prin „interesul pentru realizarea unei concepții materialist-didactice despre viață și lume”, după cum scrie negru pe alb în documentele olografe ale vremii, respectiv în procesul verbal încheiat la inspecția pentru definitivat a lui Iohannis, din iunie 1987.
Inspectorul școlar îi dă calificativ maxim tovarășului profesor Iohannis, căruia îi recomandă „să acționeze și în continuare pentru perfecționarea profesională și politico-ideologică” a elevilor!
Klaus Iohannis, ajuns președinte, și-a continuat activitatea începută înainte de 1989 prin susținerea oamenilor fideli ideologiei comuniste. Astfel, fostul procuror general Augustin Lazăr a fost protejat și ținut în funcție de președintele Iohannis, deși știa bine că acesta a fost un procuror comunist la închisoare politică de la Aiud, unde a făcut tot ce a putut pentru a ține cât mai mult după gratii pe dizidenții anticomuniști încarcerați aici.
Indecent și imoral profund! Acesta este adevăratul Klaus Iohannis, care acum le dă românilor lecții de anticomunism. Realitatea documentelor și a faptelor sale nu pot însă înlocui adevărul, iar românii și giurgiuvenii au dreptul să fie informați corect cu privire la candidații pe care îi vor vota duminică.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti joi, 20 iunie 2024, 13:22
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro