Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Cristina-Elena Dinu > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la doamna deputat Cristina-Elena Dinu (Grupul parlamentar al PSD)
Vă aștept să o votăm cu inima pe doamna Viorica Dăncilă și în turul doi al alegerilor prezidențiale din 24 noiembrie!

Dragi giurgiuveni,

Vă mulțumesc pentru încrederea acordată PSD și candidatului nostru, doamna Viorica Dăncilă. Votul de duminică, 10 noiembrie 2019, arată că Viorica Dăncilă poate fi un președinte aproape de oameni!

Este important ca giurgiuvenii să se prezinte în număr mare și la al doilea tur de scrutin, deoarece o schimbare în fruntea statului ar fi de bun augur pentru viitorul României.
România trebuie să iasă din perioada în care președintele vorbește unui singur partid, îndeamnă la ură și dezbinare împotriva celor care nu sunt de acord cu el și declară război și răzbunare celor care nu îl votează, așa cum a procedat Klaus Iohannis în fiecare zi a mandatului său!
În 24 noiembrie avem nevoie de fiecare vot, de fiecare român, de toți giurgiuvenii ce doresc schimbarea și au încredere că Viorica Dăncilă este președintele care poate determina și continua creșterea calității vieții oamenilor, așa cum a demonstrat-o în calitate de prim-ministru. Îi invităm pe toți românii care au dat votul lui Mircea Diaconu și celorlalți candidați să vină alături de PSD.
Este important să creștem șansele pentru a avea un președinte care să gândească și să simtă românește, un președinte care iubește oamenii și această țară, un președinte care a fost în fiecare județ și a arătat că îi pasă de români! Vă mulțumesc!
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti joi, 20 iunie 2024, 13:25
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro