Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Cristina-Elena Dinu > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la doamna deputat Cristina Elena Dinu (Grupul parlamentar al PSD)
De frică, Iohannis fuge de români și de dezbaterile electorale față în față cu Viorica Dăncilă

Este ultima săptămână din campania electorală pentru turul II al alegerilor prezidențiale, iar candidatul PNL, președinte în funcție, nu vrea să aibă nicio dezbatere cu contracandidatul său, refuzând cu obstinație invitațiile lansate de candidatul PSD, Viorica Dăncilă, în acest sens.

De ce se ascunde Klaus Iohannis? E simplu: pentru că nu are ce spune despre ultimii cinci ani petrecuți la Cotroceni, în care nu s-a remarcat decât prin vacanțe interminabile și discuții cu turiștii veniți să-l aplaude când se plimbă „incognito” pe munte...
Faptul că șeful statului nu dorește o confruntare față în față cu Viorica Dăncilă nu este doar lașitate, ci și o dovadă clară a disprețului pe care-l are față de interesul public, față de fiecare român, și față de practica democratică. În realitate, prin această atitudine, Iohannis îi denigrează pe toți românii, inclusiv pe alegătorii săi, deoarece nu vine în fața națiunii să explice ce a făcut în acest mandat de președinte pentru ca oamenii să o ducă mai bine și să fie mulțumiți de evoluția țării.
Viorica Dăncilă și-a menținut provocarea și îl așteaptă oricând pe Iohannis la o discuție în fața oamenilor, în care fiecare să explice ce a făcut bun pentru țară. În schimb, șeful statului a preferat o dezbatere cu teme impuse, cu invitați aleși nominal din rândul reprezentanților mass-media, după criterii mai degrabă de slugărnicie, la care probabil și întrebările și răspunsurile sunt cunoscute dinainte… Inadmisibil!
Toată campania electorală a lui Klaus Iohannis a fost doar despre cât de rău este PSD, singurul partid de după 1989 care a crescut veniturile românilor și a adus investiții considerabile în comunitățile locale. În schimb, Klaus Iohannis nu a avut în cinci ani niciun proiect concret pentru România!
Candidatul PSD, Viorica Dăncilă, se întâlnește în fiecare zi cu românii din diferite zone din țară, în timp ce Klaus Iohannis se închide în săli în care au acces doar liberalii. Candidatul liberal refuză să dea socoteală pentru mandatul ratat de la Cotroceni, nu are ce să le spună românilor și preferă să fie aplaudat de câțiva liberali care îi fac campanie electorală. Atât și nimic mai mult!
În concluzie, este momentul ca duminică, 24 noiembrie 2019, oamenii să aleagă cu inima, să pună ștampila pe Viorica Dăncilă, candidatul PSD la alegerile prezidențiale, un patriot adevărat, care va munci pentru ca România să devină țara în care merită să trăiască toți românii.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti vineri, 14 iunie 2024, 7:40
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro