Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Cristina-Elena Dinu > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la doamna deputat Cristina-Elena Dinu (Grupul parlamentar al PSD)
La Mulți Ani tuturor copiilor!

Ziua de 1 iunie este o zi deosebită, este sărbătoarea celor mai dragi ființe din viața noastră – Ziua internațională a copiilor.

Copii sunt cel mai de preț dar pentru familie, fapt pentru care trebuie să depunem toate eforturile pentru a le asigura o educație corespunzătoare, un cămin liniștit și bineînțeles, să le oferim toată dragostea de care au nevoie, pentru că, așa cum spunea Victor Hugo, „fiecare copil pe care îl instruim este un om pe care-l câștigăm”!
Copilăria este vârsta la care cea mai profundă bucurie poate fi un zâmbet curat, este o lume aparte, plină de sinceritate, lumină și armonie.
Să vă bucurați de cea mai frumoasă și fără griji perioadă din viață, să vă realizați visele și să primiți cadourile dorite!
Părinților din județul Giurgiu și din toată țara le doresc multă răbdare, sănătate și cât mai multe bucurii din partea copiilor.
Copilărie fericită tuturor!
La Mulți Ani tuturor copiilor!
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti joi, 20 iunie 2024, 12:16
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro