You are here: Home page > Parliamentary Business > Debates > Calendar 2013 > 23-09-2013

Sittings of the Chamber of Deputies of September 23, 2013

  1. Informare privind distribuirea unor documente la casetele deputaților, potrivit prevederilor art.94 din Regulamentul Camerei Deputaților.

   

Ședința a început la ora 16,10.

Lucrările au fost conduse de domnul deputat Viorel Hrebenciuc, vicepreședinte al Camerei Deputaților, asistat de domnii deputați Niculae Mircovici și Adrian-Nicolae Diaconu, secretari.

Ultima parte a ședinței a fost condusă de domnul deputat Ioan Oltean, vicepreședinte al Camerei Deputaților.

Video in format Flash/IOS

Domnul Viorel Hrebenciuc:

Doamnelor și domnilor deputați,

Declar deschisă ședința de astăzi a Camerei Deputaților și anunț că din totalul celor 407 deputați, până în acest moment și-au înregistrat prezența la lucrări 216, sunt absenți 151, din care 77 participă la alte acțiuni parlamentare. Cvorumul este îndeplinit, fiind de 204.

Vă învederez faptul că sunt trei comisii care lucrează în paralel cu plenul: Comisia economică, Comisia pentru cultură și Comisia pentru buget-finanțe.

Pentru început, în conformitate cu prevederile art.94 din Regulamentul Camerei Deputaților, republicat, vă informez că au fost distribuite deputaților următoarele documente: ordinea de zi pentru ședințele de plen din zilele de luni, 23, și marți, 24 septembrie 2013; programul de lucru pentru perioada 23-28 septembrie 2013; lista rapoartelor depuse în perioada 17-23 septembrie 2013 de comisiile permanente sesizate în fond; informare cu privire la inițiativele legislative înregistrate la Camera Deputaților și care urmează să fie avizate de comisiile permanente; sumarul privind conținutul fiecărui Monitor Oficial al României, Partea I.

Înainte de a intra în dezbaterea problemelor înscrise pe ordinea de zi, dau cuvântul domnului deputat Necula Cosmin.