Sunteți în secțiunea: Prima pagină > Proceduri parlamentare > Dezbateri > Calendar 2023 > 02-05-2023

Ședința Camerei Deputaților din 2 mai 2023

  1. Informare privind distribuirea unor documente la casetele deputaților, potrivit prevederilor art. 94 din Regulamentul Camerei Deputaților.

 

Ședința a început la ora 16.16.

Lucrările ședinței au fost conduse, în prima parte, de domnul deputat Vasile-Daniel Suciu, vicepreședinte al Camerei Deputaților, asistat de doamna deputat Alexandra Presură și de domnul deputat Cristian Buican, secretari ai Camerei Deputaților.

A doua parte a ședinței a fost condusă de domnul deputat Ilie Dan Barna, vicepreședinte al Camerei Deputaților.

Domnul Vasile-Daniel Suciu:

Doamnelor și domnilor deputați,

Declar deschisă ședința de astăzi și vă anunț că din totalul celor 330 de deputați, până în acest moment, și-au înregistrat prezența 170.

În conformitate cu Regulamentul, vă informez că au fost distribuite electronic și afișate pe pagina de Internet a Camerei următoarele documente: ordinea de zi pentru ședințele Camerei Deputaților din zilele de marți și miercuri, 2, respectiv 3 mai 2023; programul de lucru pentru perioada 1 - 6 mai 2023; lista rapoartelor depuse în perioada 24 aprilie - 2 mai 2023; lista cu legile pentru care se poate exercita dreptul de sesizare a Curții Constituționale; de asemenea, informarea cu privire la inițiativele legislative înregistrate la Camera Deputaților și care urmează să fie avizate de comisiile permanente.

Reamintesc că, potrivit programului de lucru aprobat, astăzi, de la ora 17.00, vom continua lucrările cu primirea răspunsurilor la întrebările adresate de deputați membrilor Guvernului și cu prezentarea interpelărilor.