Sunteți în secțiunea: Prima pagină > Proceduri parlamentare > Dezbateri > Calendar 2023 > 18-10-2023

Ședința Camerei Deputaților din 18 octombrie 2023

 Fragmente relevante pentru următoarea interogare: 
Vorbitor: Alin-Gabriel Apostol

Declarații politice și intervenții ale deputaților: Alin-Gabriel Apostol - declarație politică intitulată Cine uită trecutul, este condamnat să-l repete;

Domnul Alin-Gabriel Apostol:

"Cine uită trecutul, este condamnat să-l repete"

Puțini ar mai fi crezut că Mișcarea Legionară poate să mai prindă într-o țară democratică. Atrocitățile pe care le-a executat Mișcarea Legionară nu trebuie uitate.

Acum două săptămâni, la deschiderea anului școlar de la Facultatea SNSPA, AUR a pus în aplicare tacticile legionare de intimidare. A distribuit pliante prin care îndemnau studenții să abandoneze facultatea și să intre în "cuiburile" AUR.

George Simion, Sima și Codreanu ar fi mândri de tine pentru ceea ce faci astăzi!

PSD și PNL sunt două partide toxice nu numai pentru democrație, dar și pentru plămânii dumneavoastră.

Vă explic succint. Cele două partide au depus o grămadă de amendamente toxice la Codul urbanismului, care lovesc în interesul general al cetățenilor. Vor să ne ia spațiile verzi, vor să legalizeze construcțiile ilegale, vor să construiască etaje în plus fără autorizație de construire. După ce că Bucureștiul are de 5 ori mai puțin spațiu verde decât recomandarea europeană, vor să-l construiască și pe acesta!

PSD și PNL amanetează viitorul copiilor noștri. Doar anul acesta PSD și PNL au îndatorat românii cu peste 164 de miliarde de lei, cu 35% mai mult decât veniturile de anul trecut. Este ca și cum, dacă ați avea 3.000 de lei salariu, v-ați mai împrumuta cu 1.000 de lei, ca să vă duceți la un restaurant de fițe sau să faceți o vacanță în Dubai.

Exact așa face și PSD și PNL! Îndatorează România, ca să plătească pensii speciale pentru oamenii de partid și să creeze mii și mii de sinecuri.

Tu nu-ți dorești un viitor mai bun pentru copiii noștri?

Mulțumesc.

Alin Apostol, deputat al USR de București.