Sunteți în secțiunea: Prima pagină > Proceduri parlamentare > Dezbateri > Calendar 2024 > 19-03-2024

Ședința Camerei Deputaților din 19 martie 2024

 Fragmente relevante pentru următoarea interogare: 
Vorbitor: Alin-Gabriel Apostol

Declarații politice și intervenții ale deputaților: Alin-Gabriel Apostol - declarație politică având tema PSD a călcat pe BEC;

Domnul Alin-Gabriel Apostol:

"PSD a călcat pe BEC"

Partidule unic PSD-PNL, nici nu știi cât de mic începi să fii!

Partidul unic PSD-PNL este disperat. Știe că, deși PSD și PNL s-au comasat în PCR - Partidul Comasat Român, pierde teren masiv. Electoratul realizează că ei s-au comasat doar ca să continue hoția guvernamentală cu încă 4 ani.

Le este frică de Alianța Dreaptă Unită și de aceea reprezentantul PSD din BEC a susținut excluderea Alianței Dreapta Unită de pe buletinele de vot. Cum AEP a devenit o instituție politică care răspunde "Să trăiți!" la apelul PSD-PNL, așa s-au și executat.

Oricâte șicane mai pune Partidul unic PSD și PNL, Alianța Dreapta Unită, împreună cu românii, va învinge orice act antidemocratic.

Partidul unic PSD-PNL îi sărăcește pe români prin inflație, adică prin creșteri de prețuri.

Rata inflației a fost de peste 7%, de aproape 3 ori mai mare decât media europeană.

Familii întregi trebuie să își strângă și mai mult cureaua și să facă sacrificii, în timp ce Nicolae Ciucă încasează în continuare o pensie specială de peste 19.000 de lei, iar ei nu opresc jaful public.

Prețurile exorbitante la alimente, plătite de fiecare român, sunt din cauza incompetenței și hoției Partidului unic PSD-PNL

Anul acesta îi vom putea opri, vom putea opri acest jaf. Împreună cu dumneavoastră vom putea tăia taxele și vom putea lăsa banii în mâinile oamenilor cinstiți, care muncesc cu greu în România.

Nu-i lăsa să-ți fure viitorul!

Vreme de trei ani ți-au luat banii prin scumpiri, dobânzi-record și taxe mai mari. Vreme de trei ani ți-au luat banii ca să-și plătească ei pensiile speciale, salariile nesimțite și contractele pentru oamenii de partid.

Ne-am unit ca să îi oprim.

Iată câteva dintre prevederile pe care Alianța Dreapta Unită le susține în aceste alegeri de pe 9 iunie.

- Cerem organizarea unui referendum privind eliminarea pensiilor speciale, simultan cu alegerile europarlamentare și locale din 9 iunie.

- Susținem reducerea numărului de parlamentari din Parlamentul României la 300, conform voinței a 7,7 milioane de români.

- Susținem integrarea reală a României în spațiul Schengen, sprijinind astfel libertatea de călătorie a cetățenilor și creșterea competitivității firmelor românești.

Vă mulțumesc.

Alin Apostol, deputat al USR de București.