You are here: Home page > Parliamentary Business > Debates > Calendar 2017 > 27-09-2017

Joint sittings of the Chamber of Deputies and the Senate of September 27, 2017

  1   Aprobarea ordinii de zi.
  2   Aprobarea programului de lucru.
  3   Prezentarea și dezbaterea Raportului de activitate și a contului de execuție bugetară ale Societății Române de Televiziune pe anul 2016. (respinse)
  4   Avizarea propunerii pentru funcția de director general interimar al Societății Române de Televiziune. (aprobarea desfășurării lucrărilor Comisiilor pentru cultură ale celor două Camere ale Parlamentului în paralel cu plenul)
  5   Desemnarea membrilor Consiliului de Administrație al Societății Române de Radiodifuziune.
  6   Dezbaterea Proiectului de Hotărâre pentru constituirea Comisiei parlamentare de anchetă, a Camerei Deputaților și Senatului, pentru a clarifica aspectele ce țin de desființarea Direcției Generale de Protecție și Anticorupție. (adoptat)
  7   Dezbaterea Proiectului de Hotărâre pentru constituirea Comisiei parlamentare de anchetă a Camerei Deputaților și Senatului privind activitatea Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei. (adoptat)
  8   Depunerea jurământului de către unii membri ai Consiliului de Administrație al Societății Române de Radiodifuziune.
  9   Dezbaterea Proiectului de Hotărâre pentru constituirea Comisiei speciale comune a Camerei Deputaților și Senatului pentru sistematizarea, unificarea și asigurarea stabilității legislative în domeniul justiției. (adoptat)
  10   Dezbaterea Propunerii legislative pentru modificarea articolului 38, articolului 41 și articolului 49 din Legea nr.96/2006 privind Statutul deputaților și al senatorilor (Pl-x 283/2017, L366/2017. (adoptată)
  11   Informare din partea Președintelui României, domnul Klaus-Werner Iohannis, cu privire la aprobarea participării suplimentare la Operația SEA GUARDIAN, în semestrul al II-lea al anului 2017.
  12   Numirea unui membru supleant în Consiliul Național al Audiovizualului.
  13   Dezbaterea Proiectului de Hotărâre pentru modificarea anexei la Hotărârea Parlamentului României nr.10/2017 privind aprobarea componenței nominale și a conducerii Delegației Permanente a Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Cooperării Economice a Mării Negre. (adoptat)
  14   Dezbaterea Proiectului de Hotărâre pentru modificarea anexei la Hotărârea Parlamentului României nr.30/2017 privind constituirea grupurilor parlamentare de prietenie. (adoptat)
  15   Dezbaterea Proiectului de Hotărâre pentru modificarea anexei la Hotărârea Parlamentului României nr.15/2017 privind aprobarea componenței nominale și a conducerii Comitetului director al Grupului Român al Uniunii Interparlamentare. (adoptat)
  16   Prezentarea și dezbaterea Proiectului de Hotărâre privind numirea directorului general interimar al Societății Române de Televiziune. (adoptat)
  17   Numirea domnului Georgică Severin ca președinte al Consiliului de Administrație al Societății Române de Radiodifuziune.