Sunteți în secțiunea: Prima pagină > Proceduri parlamentare > Dezbateri > Calendar 2023 > 28-11-2023

Ședința comună a Camerei Deputaților și Senatului din 28 noiembrie 2023

  1   Aprobarea ordinii de zi și a programului de lucru.
  2   Dezbaterea și adoptarea solicitării Președintelui României, domnul Klaus-Werner Iohannis, cu privire la aprobarea înființării Comandamentului Regional de Componentă de Operații Speciale, sub denumirea Regional Special Operations Component Command (HQR-SOCC), pe teritoriul României, în garnizoana Târgu Mureș, ca structură nepermanentă, pe principiul națiunii lider, cu comandă rotațională.
  3   Dezbaterea și adoptarea Proiectului de Rezoluție a Parlamentului României privind perspectiva europeană a Republicii Moldova, Ucrainei, Georgiei și Balcanilor de Vest.
  4   Dezbaterea și adoptarea Proiectului de hotărâre privind modificarea Regulamentului activităților comune ale Camerei Deputaților și Senatului.
  5   Dezbaterea și adoptarea Proiectului de hotărâre pentru completarea Hotărârii Parlamentului nr.77/2017 privind Codul de conduită al deputaților și senatorilor.
  6   Dezbaterea și adoptarea Proiectului de hotărâre pentru modificarea anexei la Hotărârea Parlamentului României nr.25/2021 privind constituirea grupurilor parlamentare de prietenie.
  7   Dezbaterea și adoptarea Proiectului de hotărâre pentru modificarea anexei la Hotărârea Parlamentului României nr.14/2023 privind constituirea grupurilor parlamentare de prietenie cu Republica Populară Bangladesh și Republica Guatemala.
  8   Dezbaterea și adoptarea Proiectului de hotărâre pentru modificarea anexei la Hotărârea Parlamentului României nr.11/2021 privind aprobarea componenței nominale și a conducerii Delegației permanente a Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a NATO.
  9   Dezbaterea și adoptarea Proiectului de hotărâre pentru modificarea anexei la Hotărârea Parlamentului României nr.8/2021 privind aprobarea componenței nominale și a conducerii Delegației permanente a Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Cooperării Economice a Mării Negre.
  10   Dezbaterea și adoptarea Proiectului de hotărâre privind modificarea anexei la Hotărârea Parlamentului României nr.9/2022 pentru constituirea Comisiei speciale comune de control parlamentar specializat al Europol (JPSG).